Hej
Mam pytanie dla wtajemniczonych . Czym poza mocą i momentem obrotowym różnią się silniki 2.0 TDI 140KM BMM i 2.0 TDI 170KM BMN?. Czy tylko programem. Czy turbosprężarka jest inna?.
Z góry dzięki za odpowiedź.
KOSO napisał/a:
silnik i wszystko jest to samo, w niektórych serwisach nawet oferują podniesienie mocy z 140 na 170KM za opłatą, w rzeszowie kosztuje to ok 1300zł
kolego, zastanów się dobrze, zanim podobną rewelacją nas oświecisz następnym razem :shock:
Gratis dokladaja 8 zaworow :lol:
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
KOSO, nie mówimy o mocy silnika(bo ci panowie oferowali ci pewną formę tuningu) tylko o tym co różni dwa silniki oznaczone BMN i BKD(oba maja po 16V) albo BMM(8V)
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Panowie, o co chodzi?
Ja mam 172KM, 420Nm z mojej O2 BKD. Zrobione przez fachowca, który przygotowuje m.in. auta do rajdów. Po chipowaniu mam niższe spalanie i o niebo lepsze osiągi. Gość przerabiał program i testował na hamowni, całość trwała ok. 2h zanim dopracował, ale efekt rewelacyjny. Jak by co mogę śmiało polecić ludziom z Bydgoszczy i okolic (choć podobno przyjeżdżają do niego nawet z dalszych rejonów). Jak by co mam gdzieś wykresy z hamowni, jeśli kogoś by interesowało to mogę poszukać.
Komentarz